Uw website en socials als visitekaartje.

Dat moet goed zitten, want een eerste indruk geef je maar één keer.

Ik help u graag om uw bedrijf of vereniging online goed op de kaart te zetten. Uw website en sociale media dienen als visitekaartje en laten de eerste indruk achter bij uw bezoekers. En ik weet, die eerste indruk is echt het belangrijkst! Ik geloof daarom in een professionele en klantgerichte website die naadloos aansluit op de wensen en behoeftes van uw klanten. Zo halen we samen het maximale uit uw onderneming!

We halen online het beste in uw bedrijf naar boven.

Zo zorgen we er samen voor dat uw bedrijf online goed op de kaart staat.

Sprekende websites

Een mooie website is niet per definitie goed. U wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten met uw website, maar wanneer de website niet gebruiksvriendelijk en functioneel is heeft het alsnog geen zin.

Presterende webshops

Een mooie website is niet per definitie goed. U wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten met uw website, maar wanneer de website niet gebruiksvriendelijk en functioneel is heeft het alsnog geen zin.

Afspraken plansysteem

Dé ideale oplossing voor uw salon of praktijk die werkt op afspraak. Maak het uzelf en uw klanten makkelijk, en laat uw klanten een afspraak inplannen met één druk op de knop. Dat is niet alleen makkelijk voor de klant, maar bespaart ook veel tijd aan de telefoon.

Krachtige online marketing

Trek nieuwe klanten aan met de beste campagnes op uw sociale media. dfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff dffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fddddddddddddddddddddddddddddddddd

Blink uit in branding

Het is erg belangrijk om met uw bedrijf eenheid uit te stralen. Dat werkt herkenbaarheid op en maakt het makkelijker om klanten aan uw bedrijf te binden. Branding is het ontwikkelen van een unieke, eenduidige huisstijl. Zo wordt alles met uw bedrijfsnaam perfect op elkaar afgestemd en in dezelfde stijl vormgegeven. Van uw website tot de facturen.

Sterke teksten

Vertel een verhaal. En overtuig de lezer. Een mooie website is niet per definitie goed. U wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten met uw website, maar wanneer de website niet gebruiksvriendelijk en functioneel is heeft het alsnog geen zin. Of werp eens een blik op de teksten die ik heb geschreven. ghdfgfhfghgfhfghfghfghfghfghfghfhgfggfhfgh

Krachtige teksten en unieke online content

Vergroot uw bereik en versterk uw ..uitlatingen?.. met krachtige blogs, teksten en online content voor uw social media kanalen.

Zo staat uw bedrijf ook online als een huis.

Dit zijn de dingen die ik belangrijk vind.

Functioneel design

U wilt een goede indruk achterlaten op de bezoekers van uw website, maar een mooie website is niet per definitie een goede website. Het belangrijkste is uw bezoekers een goede gebruikservaring bieden. Daarom moet een website bovenal gebruiksvriendelijk en functioneel zijn.

Kennis van online marketing

Een mooie website is niet per definitie goed. U wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten met uw website, maar wanneer de website niet gebruiksvriendelijk en functioneel is heeft het alsnog geen zin.

Gericht op conversie

Een mooie website is niet per definitie goed. U wilt natuurlijk  Samen hebben we een doel; . We denken goed na over hoe we uw bezoeker naar uw gewenste doel krijgen. Door middel van psychologie bewegen we uw bezoekers naar het gewenste resultaat.

Perfect op ieder apparaat

Uw nieuwe website moet perfect werken op ieder apparaat, zowel computer, tablet als mobiel. Dit wordt ‘responsive webdesign’ genoemd. Voordat uw nieuwe website live gaat, wordt uitgebreid getest of uw nieuwe website op ieder apparaat goed functioneert.

Cookies & AVG

Onze privacy is tegenwoordig erg belangrijk. Het is daarom van belang dat uw website voldoet aan alle wetgeving op het gebied van persoonsgegevens en privacy. Ik heb alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw website aan de nieuwste wetgeving en AVG voldoet. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Voor uw bedrijf of webwinkel kan het belangrijk zijn om hoog in de zoekresultaten van Google te ranken. Met een hoge positie wordt u vaker gevonden door uw potentiële klanten. Om uw positie te verhogen schrijf ik SEO-teksten, doen we onderzoek naar zoektermen en optimaliseer ik uw website. 

Metingen

Er valt altijd iets te verbeteren! Door (anonieme) gegevens te verzamelen over het gedrag van uw websitebezoekers, kunnen we analyseren hoe uw website en online content presteren en waar verbeterpunten liggen. Daarnaast geven deze metingen een goed inzicht in de behoeftes van uw potentiële klanten.

Altijd up to date

Het gebeurt steeds vaker dat websites worden gehackt en persoonsgegevens uitlekken. Het is daarom belangrijk dat uw website altijd up to date is en draait op de nieuwste software. Zo worden gaten in de beveiliging tijdig gedicht en voorkomen we dat uw website gehackt wordt of persoonsgegevens in gevaar komen.

Hoe verder na de livegang?

Het onderhouden van uw website is erg belangrijk. Niet alleen voor aanpassingen, maar ook voor de veiligheid.

Het is belangrijk dat uw website altijd up-to-date is, want je wilt natuurlijk altijd online zijn. Zo voorkomt u beveiligingsproblemen en blijft uw website snel. Zodra we uw website gepubliceerd hebben, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze snel en veilig blijft. Daarom is het van belang uw website goed te onderhouden. Ik neem deze zorg graag van u over, zodat u zich kunt focussen op uw eigen kwaliteiten.

aanbevolen

Onderhoud

uw website maandelijks up to date

14,99 p/mnd

  • NMaandelijkse software updates
  • NAlle updates gecontroleerd
  • NUw website gecontroleerd
  • NHoud uw website veilig
  • MPer ongeluk vergeten
  • MVeel tijd kwijt
  • MHoge kosten
FAQ

Veelgestelde vragen.

Hoe ziet het proces eruit?

Leuk dat u interesse heeft in mijn diensten! In het algemeen geldt dat we eerst uw wensen en de mogelijkheden bespreken, waarna ik een persoonlijke offerte maak. Geeft u een go? Dan verzamelen of maken we eerst alle content die op de website moet komen te staan. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en documenten. Deze kunt u zelf aanleveren, maar ik help u ook graag bij het selecteren van geschikte afbeeldingen of het schrijven van krachtige teksten. Zodra we alle content verzameld hebben, maak ik een ontwerp. Deze kunt u beoordelen, waarna ik kosteloos de gewenste aanpassingen maak. Wanneer u helemaal tevreden bent test ik of alles goed werkt en alles goed beveiligd is. Daarna zet ik de website live op uw domein.

Wat zijn de kosten?

Het ontwikkelen van een website en online content is maatwerk. Het is daarom lastig om vooraf te zeggen hoeveel een nieuwe website exact gaat kosten. We spreken vooraf een vast bedrag af, wat ik baseer op het aantal uren dat ik verwacht nodig te hebben. De ervaring leert dat dit doorgaans vanaf 500 euro exclusief btw is. Wat daarentegen wel vaststaat, is mijn scherpe uurtarief. De tarieven liggen bij MikaWebdesign een stuk lager dan bij grotere webbureau’s, omdat ik als student gewoon vanuit mijn studentenkamer werk en daardoor een stuk minder kosten maak.

Zit ik vast aan een contract?

Ik geloof in no-nonsense webdesign, wat betekent dat u nooit vastzit aan een lastig contract. We maken samen afspraken over de werkzaamheden en daar breng ik gewoon mijn scherpe uurtarief voor in rekening. U zit dus nergens aan vast en betaalt alleen voor werkzaamheden die ik daadwerkelijk heb uitgevoerd. Dat is wel zo prettig. 

Hoe wordt mijn website gehost?

De kans is groot dat u al een abonnement heeft bij uw huidige hostingprovider. Wanneer u hier tevreden over bent, kunnen we uw nieuwe website gewoon bij dezelfde hostingprovider plaatsen. Heeft u nog geen hostingpakket of bent u op zoek naar een nieuwe (of goedkopere) hostingprovider? Ik host zelf geen websites, maar heb genoeg kennis in huis om u een deskundig advies te geven. Dan is het zo geregeld.

Hoe snel is een nieuwe website klaar?

Het maken van uw nieuwe website is maatwerk en is dus niet in een paar uurtjes klaar. Ik probeer een nieuw project altijd zo snel mogelijk op te pakken, maar het eerlijke verhaal is ook dat ik hiernaast nog een opleiding volg en als tekstschrijver werkzaam ben. Uw nieuwe website is dus niet binnen een week klaar, maar afhankelijk van de drukte vaak wel binnen een maand. In overleg met u maak ik vooraf altijd een duidelijke tijdsplanning. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Jazeker! Ik vind dat u alle vrijheid moet hebben om uw website zelf aan te passen. Ik leg u dan ook graag uit hoe u zelf teksten en foto’s kunt wijzigen. Laat u het maken van aanpassing liever aan mij over? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Ook samenwerken?

U kunt mij bereiken via de onderstaande knoppen.

Doe een belletje

06 2903 9126

Stuur een e-mail

info@mikawebdesign.nl

Stuur een Whatsapp

06 2903 9126