Hét visitekaartje van uw bedrijf.

Een unieke website met onderscheidende online content.

Het gaat om die éérste indruk

Uw website laat de éérste indruk van uw bedrijf achter bij bezoekers. En ik weet, die allereerste indruk is echt het belangrijkst! Ga maar na; wanneer een website onduidelijk is of niet goed functioneert, klikt ook u meteen weer weg. En deze potentiële klant verliest u dan aan de concurrent. Ik geloof daarom in een professionele en klantgerichte website die naadloos aansluit op de wensen en behoeftes van uw klanten. Zo halen we samen het maximale uit uw onderneming!

Samen halen we online het beste in uw bedrijf naar boven.

Zo zorgen we er samen voor dat uw bedrijf online goed op de kaart staat.

Sprekende websites

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Presterende webshops

Webshop tekst

Afspraken plansysteem

Een online plansysteem is dé ideale oplossing voor uw salon of praktijk die werkt op afspraak. Maak het uzelf en uw klanten makkelijk, en laat uw klanten een afspraak inplannen met één druk op de knop. Dat is niet alleen makkelijk voor de klant, maar bespaart u ook veel kostbare tijd aan de telefoon.

Sterke online marketing

Trek nieuwe klanten aan met de beste campagnes op uw sociale media. 

Blink uit in branding

Het is erg belangrijk om met uw bedrijf eenheid uit te stralen. Dat werkt herkenbaarheid op en maakt het makkelijker om klanten aan uw bedrijf te binden. Branding is het ontwikkelen van een unieke, eenduidige huisstijl. Zo worden al uw uitlatingen perfect op elkaar afgestemd en in dezelfde stijl vormgegeven. Van uw website tot de facturen.

Krachtige teksten

Vertel een verhaal. En overtuig de lezer. U wilt de lezer overtuigen van uw product of dienst. Een mooie website is niet per definitie goed. U wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten met uw website, maar wanneer de website niet gebruiksvriendelijk en functioneel is heeft het alsnog geen zin. Of werp eens een blik op de teksten die ik heb geschreven. 

 Meer bezoekers op uw website of webshop.

Vergroot uw bereik met krachtige teksten, presterende blogs en unieke online content.

Want wat is een goede website, en hoe overtuigt u potentiële klanten, zonder goede content? De combinatie van mijn vlotte pen en een uitgebreide kennis van SEO en de eisen van zoekmachines, ben ik geschikt om uw website van content, teksten en blogs te voorzien. 

Voor het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van uw website en content gebruik ik verschillende software. Van betrouwbare opensource programma’s die gebruikt worden door miljoenen websites, tot aan premium software die uw website tot een uniek product maken.

Dit vind ik belangrijk voor uw nieuwe website.

De onderstaande aspecten staan bij mij centraal om uw website of webwinkel perfect te maken.

Functioneel design

U wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten op de bezoeker van uw website, maar een mooie website is niet per definitie een goede website. Het belangrijkste aspect voor succes is de gebruikservaring. Wanneer een website onoverzichtelijk of onhandig is klikt u immers direct weg. En dát kost u potentiële klanten die naar de website van de concurrent gaan! Daarom moet een website bovenal gebruiksvriendelijk en doelgericht zijn.

Invloed van marketing

Deze website oogt misschien eenvoudig, maar in werkelijkheid zijn er diverse marketingtechnieken in verwerkt. Deze technieken maken het makkelijker om bezoekers te sturen en bepaalde acties uit te laten voeren. Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende vormen van marketing en het sturen van bezoekers. Stuur me gerust een bericht voor meer informatie over mijn marketing onderzoek.

Gericht op conversie

Uw website heeft een bepaalt doel; bijvoorbeeld het werven van nieuwe klanten. Bij het ontwerpen van uw website is het daarom belangrijk goed na te denken over de structuur en inrichting. Hoe wilt u dat een bezoeker door uw website stroomt en wat is het gewenste doel? Door hier eerst goed over na te denken ontwerp ik een website die de bezoeker naar het gewenste doel leidt.

Perfect op ieder apparaat

Steeds meer mensen bekijken een website op mobiele apparaten in plaats van op de computer. Het is daarom van groot belang dat uw nieuwe website perfect werkt op ieder apparaat; dus op zowel computer, tablet als mobiel. Dit wordt ‘responsive webdesign’ genoemd. Voordat uw nieuwe website live gaat, test ik uitgebreid of uw nieuwe website op ieder apparaat goed functioneert.

Cookies & AVG

Privacy is tegenwoordig erg belangrijk. Het is daarom van belang dat uw website voldoet aan alle wetgeving op het gebied van persoonsgegevens en privacy. Ook zijn er veel regels over het gebruik van cookies. Ik heb alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw website aan de nieuwste privacywetgeving en AVG voldoet. 

Zoekmachine optimalisatie

Voor veel bedrijven en webwinkels is het van grote meerwaarde om hoog in de zoekresultaten van Google te staan. Met een hoge positie wordt u vaker gevonden door potentiële klanten en behaalt u meer leads. Om uw positie te verhogen doe ik een onderzoek naar belangrijke zoekwoorden en schrijf of optimaliseer ik de teksten.

Meten is weten

Er valt altijd iets te verbeteren! Door (anonieme) gegevens te verzamelen over het gedrag van uw websitebezoekers, kunnen we analyseren hoe uw website presteert. en waar verbeterpunten liggen. Daarnaast geven deze metingen een goed inzicht in de behoeftes van uw potentiële klanten.

Altijd up to date

Het gebeurt steeds vaker dat websites worden gehackt en persoonsgegevens uitlekken. Het is daarom belangrijk dat uw website altijd up to date is en draait op de nieuwste software. Zo worden gaten in de beveiliging tijdig gedicht en voorkomen we dat uw website gehackt wordt of privacygevoelige informatie in gevaar komt.

Laat uw website door mij onderhouden.

Het goed onderhouden van een website is erg belangrijk. Niet alleen om de informatie actueel te houden, maar ook voor de veiligheid en snelheid van uw website. Door maandelijks alle updates uit te voeren en te controleren, blijft uw website veilig, snel en actueel.

Wilt u zich geen zorgen maken over al die updates? Ik neem het onderhoud graag van u over, zodat u zich volledig kunt focussen op uw eigen onderneming. Daarom bied ik een maandelijks onderhoudspakket aan. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar wel aan te raden. Om al uw zorgen omtrent de website te ontnemen, vervang ik ook graag de teksten, afbeeldingen en documenten wanneer dat nodig is. Dat is gewoon inbegrepen in het onderhoudspakket, zodat u zelf niet meer naar de website hoeft om te kijken!

aanbevolen

Onderhoud

uw website maandelijks up to date

19,99 p/mnd

  • NSoftware updates
  • NVeiligheid controle
  • NCompatibiliteit controle
  • NMaandelijkse back-up
  • NAanpassen van content
  • NAltijd online ondersteuning
FAQ

Veelgestelde vragen.

Hoe ziet het proces eruit?

Leuk dat u interesse heeft in mijn diensten! In het algemeen geldt dat we eerst uw wensen en de mogelijkheden bespreken, waarna ik een persoonlijke offerte maak. Geeft u een go? Dan verzamelen of maken we eerst alle content die op de website moet komen te staan. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en documenten. Deze kunt u zelf aanleveren, maar ik help u ook graag bij het selecteren van geschikte afbeeldingen of het schrijven van krachtige teksten. Zodra we alle content verzameld hebben, maak ik een ontwerp. Deze kunt u beoordelen, waarna ik kosteloos de gewenste aanpassingen maak. Wanneer u helemaal tevreden bent test ik of alles goed werkt en alles goed beveiligd is. Daarna zet ik de website live op uw domein.

Wat zijn de kosten?

Het ontwikkelen van een website en online content is maatwerk. Het is daarom lastig om vooraf te zeggen hoeveel een nieuwe website exact gaat kosten. We spreken vooraf een vast bedrag af, wat ik baseer op het aantal uren dat ik verwacht nodig te hebben. De ervaring leert dat dit doorgaans vanaf 500 euro exclusief btw is. Wat daarentegen wel vaststaat, is mijn scherpe uurtarief. De tarieven liggen bij MikaWebdesign een stuk lager dan bij grotere webbureau’s, omdat ik als student gewoon vanuit mijn studentenkamer werk en daardoor een stuk minder kosten maak.

Zit ik vast aan een contract?

Ik geloof in no-nonsense webdesign, wat betekent dat u nooit vastzit aan een lastig contract. We maken samen afspraken over de werkzaamheden en daar breng ik gewoon mijn scherpe uurtarief voor in rekening. U zit dus nergens aan vast en betaalt alleen voor werkzaamheden die ik daadwerkelijk heb uitgevoerd. Wanneer u kiest voor het onderhoudspakket spreken we samen een periode af. Dat werkt wel zo prettig. 

Hoe wordt mijn website gehost?

De kans is groot dat u al een abonnement heeft bij uw huidige hostingprovider. Wanneer u hier tevreden over bent, kunnen we uw nieuwe website gewoon bij dezelfde hostingprovider plaatsen. Heeft u nog geen hostingpakket of bent u op zoek naar een nieuwe (of goedkopere) aanbieder? Ik host zelf geen websites, maar heb genoeg kennis in huis om u een deskundig advies te geven. Dan is het zo geregeld.

Hoe snel is een nieuwe website klaar?

Het maken van uw nieuwe website is maatwerk en is dus niet in een paar uurtjes klaar. Ik probeer een nieuw project altijd zo snel mogelijk op te pakken, maar het eerlijke verhaal is ook dat ik hiernaast nog een opleiding volg en als tekstschrijver werkzaam ben. Uw nieuwe website is dus niet binnen een week klaar, maar afhankelijk van de drukte vaak wel binnen een maand. In overleg met u maak ik vooraf altijd een duidelijke tijdsplanning. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Jazeker! Ik vind dat u alle vrijheid moet hebben om uw website zelf aan te passen. Ik leg u dan ook graag uit hoe u zelf teksten en foto’s kunt wijzigen. Laat u het maken van aanpassing liever aan mij over? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Ook samenwerken?

U kunt mij bereiken via de onderstaande knoppen.

Doe een belletje

06 2903 9126

Stuur een e-mail

info@mikawebdesign.nl

Stuur een Whatsapp

06 2903 9126